Szerződési feltételek

A librisillyes.ro könyváruház szolgáltatásait és tartalmát a rendelkezésére bocsátjuk, azzal a feltétellel hogy a jelen megállapodás feltételeit elfogadja módosítások nélkül. Ha az itt megfogalmazott feltételeket nem fogadja el, ne használja a librisillyes.ro honlapot és ennek szolgáltatásait. Amennyiben használja a honlapot, úgy elfogadja feltételeinket és jelen megállapodás kitételeit. Dokumentumainkat bármikor frissíthetjük és módosíthatjuk, ezért javasoljuk Önnek, hogy rendszeresen látogassa ezt az oldalt és olvassa el a feltételeket, mivel ez a dokumentum Önt hivatalosan kötelezi. A honlap folytatólagosan használata jelzi, hogy Ön elfogad minden változtatást amelyet ezen megállapodás feltételei között végrehajtunk.

Kötelezettségek a bejelentkezés során

Ahhoz, hogy a librisillyes.ro honlap szolgáltatásait használhassa kötelezi magát a következőkre: a) valós, pontos és teljes adatokat közöl önmagáról, úgy ahogyan azt a honlapra való bejelentkezési űrlapban kérjük; b) megtartja, illetve módosítja a bejelentkezési adatait, ha reisztrációs adataiban változás álla be, azért, hogy ezek helyesek és érvényesek maradjanak. Ha valótlan vagy pontatlan adatokat közöl magáról, akkor fenntartjuk a jogot, hogy felfüggesztjük vagy megszüntetjük a fiókját, és visszautasíthatjuk bármilyen jövőbeli probálkozást a bejelentkezés érdekében.

A felhasználói fiók, a jelszó és az adatok biztonsága

Vásárlónk felelős az adatai és jelszava titokban tartásáert. Felelősséget vállal a fiókja használatáért függetlenül attól, hogy esetleg más használta azt az Ön beleegyezésével vagy anélkül. Továbbá beleegyezésik abbat, hogy jelzi a librisillyes.ro kapcsolattartóinak, ha valaki a jováhagyása nélkül használta fiókját és jelszavát: Kötelezi magát arrak, hogy használja a fiókból való kilépés/kijelentkezés gombot, amikor a honlapról kilép. A Libris Illyés Kft. nem vállal felelősséget semmilyen erkölcsi vagy anyagi kárért, amely e szabályok figyelmen kívül hagyásából származnak. A librisillyes.ro adminisztrátora ha a szabályokkal való visszaélés gyanúja merül fel, felfüggesztheti az Ön jelszavát és a szolgáltatások használatát. A Libris Illyés Kft. bármilyen előrejelzés vagy értesítés nélkül beszüntetheti bármelyik szolgáltatását vagy ezeknek bármely részét. A Libris Illyés Kft.indokolt esetben bármikor értesítés nélkül megtagadhatja az Önök hozzáférését a szolgáltatásaihoz, kitörölheti az Ön felhasználói fiókját és ennek adatait a honlapról a rendszabályzat bármelyik szabályának értelmében, és megtagadhat bármilyen utólagos bejelentkezési probálkozást. A Libris Illyés Kft. nem vonható felelősségre Ön által, vagy más fél által azért, hogy bizonyos felhasználói fiókokat felfüggesztett, vagy megtagadta a hozzáférési jogot a szolgáltatásaihoz. A librisillyes.ro, és a honlapra bevezetett cikkek és adatok tulajdonosa, a Libris Illyés Kft. Nem tart igényt azon informaciók és cikkek tulajdonjogára, amelyeket Ön rendelkezésünkre bocsájt (beleértve az észrevételeket és javaslatokat). Mindazonáltal, amennyiben Ön ezeket az üzeneteket átadja nekünk, beleegyezik, hogy Libris Illyés Kft. lemásolja, terjessze, közvetítse, kiadja ezeket, s feltüntesse az Ön nevét valamely rendeléssel vagy megjegyzéssel kapcsolatban. Nem igényelhető és nem kapható semmilyen kártérítés a fent említett anyagok használata esetében. A Libris Illyés Kft. Nem kötelezi magát arra, hogy az Ön által biztosított információt bármilyen módon használja; ugyanakkor a társaságnak jogában áll, hogy kitörölje az Ön által biztosított információt bármikor, bármilyen ok nélkül. A librisillyes.ro honlap használata, látogatása, termékek vásárlása vagy e-mail-ek küldése csakis elektronikus formában történik, magával vonva azt, hogy a felhasználó beleegyezik abba, hogy a librisillyes.ro elektronikusan tartsa a kapcsolatot, beleértve az e-mail-eket és a hírlevelekben történő értesítéseket.

A termékek fizetése

A termékek kifizetése három módszerrel történhet:

- kiszállításkor (utánvétel): azok számára, akik azt választották, hogy készpénzzel fizetnek a kiszállításkor; a postahivatalban fizetnek készpénzben személyesen.

- előrefizetés banki átutalással: abban az esetben, ha ezt a fizetési lehetőséget választja, a rendelés véglegesítése után a vevő kap e-mail-ben egy proforma számlát a fizetés lebonyolítása érdekében. A fizetés után kérjük, hogy küldje el e-mailben a fizetési bizonylat másolatát. Amint a visszajelzést megkapjuk, tájékoztatni fogjuk a vevőt a kiszállitás időpontjáról.

- személyes átvételel, ha rendelése során azt vállasztja, hogy személyes átvételel készpénzben szeretne fizetni nagyváradi könyvesboltunkban, akkor mi az ön által választott termékeket megrendelése időpontjától számítva hét napig lefoglaljuk Önnek. Ezek a könyvesboltunkban, a nyitvatartási időben bármikor átvehetőek lesznek, a megrendelését követő hét napon belül. Ha ez alatt az idő alatt nem veszi át a megrendelésében szereplő termékeket, ezek a termékek ismét eladásra kerülnek, és megrendelését töröljük.

Felelősségvállalás a termékekre

A librisillyes.ro nem garantálja, hogy a termékek leírása, illusztrációi vagy a honlap bármely más része hibamentes vagy tökéletes. A librisillyes.ro nem vállal felelősséget a honlapról beszerzett termékek átvétele után bekövetkezett károsodásokra; a termékekre nem vállal kifejezett illetve alapértelmezett garanciát. A librisillyes.ro nem garantálja és nem is vonható felelősségre azért, ha a könyv tartalma esetleg nem felelne meg annak a célnak amiért megrendelték. Bármilyen panaszt a termék átvételétőlszámított 24 órán belül a librisillyes.ro mail-címére kell eljuttatni.

A megrendelt könyvekre és egyéb árucikkekre a librisillyes.ro csak minőségi garanciát vállal.Tehát ha a megrendelt könyv nyomdai hibás, illetve a kiszállítás során megsérül, akkor vállaljuk annak díjmentes cseréjét.

A felelősség korlátozása

A librisillyes.ro nem vállal felelősséget a honlap működéséért, információiért és tartalmáért,illetve a honlapon feltüntetett könyvek tartalmáért. A librisillyes.ro nem nyújt garanciát a forgalmazott termékekre. A librisillyes.ro nem vonható felelősségre semmilyen utólagos szándékos vagy véletlenszerű károsodás esetében.

Az árpolitika

A termékekre azok az árak érvényesek, amelyeket feltünttetük a honlapon. Az árak RON-ban vannak kifejezve és tartalmazzákaz áfát (TVA). A librisillyes.ro bármilyen promóciós kampányt kezdeményezhet és folytathat, amelyek feltételeit teljes egészükben a honlap működtetője, a Libris Illyés Kft. határoz meg. A weboldalon meghatározott árak kizárólag az online rendelésekre érvényesek. Ha bármely fent említett előírást a szerződési feltételek közül valamelyiket egy az ügyben eljáró bíróság, vag törvényszék érvenytelennek nyilvánít, az összes többi előírás érvényes marad. A szerződési feltételek teljes egészükben egy távszerződést jelképeznek Ön és SC Libris Illyés SRL (Libris Illyés kft.) között, melyek a librisillyes.ro honlap használatára vonatkoznak. Ezeket a feltételeket megváltoztathatjuk, a felhasználók előzetes értesítése nélkül. Bármikor elolvashatják az éppen aktuális feltételeket belépve honlapunkra. A jelen megállapodás képezi az egyetlen megegyezést Ön és az és SC Libris Illyés SRL (Libris Illyés kft.) között, mely alapján Ön kötelezi magáta honlap használati feltételeinek maradéktalan betartására.